perjantai 27. lokakuuta 2017

Idols herätti syvällisen keskustelun tarvetta

Miten tietynlaisten ihmisten seura voi tehdäkkään niin paljon hyvää oloa sulle, asioista keskusteleminen samanhenkisten ihmisten kanssa ja positiivisen elämänkuvan omaavien ihmisten pelkkä läsnäolo ja kuunteleminen voi nostaa sun omat fiilikset sellaisiin atmosfääreihin että! Tämäkin tälläkertaa vain tv:n välityksellä! Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä samaistua Idols- kokelaiden This is me- vaiheen oman itsensä ja oman kehityshistorian pohdintaan ja kasaamiseen. Sitä alkoi jotenkin näiden jaksojen ansioista itsekkin taas pohtimaan omaa elämäänsä, omia kokemuksia ja mikä on se sun sanoma, mitä sä haluut olemuksellas viestittää muille? Varmasti kaikki olemme samaa mieltä siitä, että menneisyydessä koetut asiat vaikuttavat meidän jokaiseen tämän hetkiseen elämään jollain tavalla. Se, tiedostatko asiaa vai et, riippuu siitä, annatko mielellesi luvan käsitellä ja pohtia menneitä tapahtumia. Joku voisi sanoa, että elän menneessä, kun mietin sekä kirjoitankin näistä asioista paljon, mutta mielestäni juuri menneisyys on tärkein työkalu siihen, että opimme itsestämme jotain ja kehitämme itseämme eteenpäin. Uskon, että kaikella on ollut tarkoituksensa, jos sinulla ei olisi ollut ja tulisi olemaan niitä huonoja hetkiä, mistä saisit perspektiiviä ja ajatusmallia siihen, että voisit oikeasti nauttia hyvistäkin hetkistä tässä elämässä? 
     Tämän viikkoisten idols- jaksojen aiheuttamien ajatusteni voimalla uskon siihen, että meillä kaikilla on elämässä oma paikkansa ja aikansa. Jokaisella meillä on oma juttunsa, itse olen pikkuhiljaa havahtunut siihen, että kaikkien itsesyytösten, huonojen kokemusten ja itkettyjen yöunien takana, mulla on koko ajan ollut vahva halu ja tunne siitä, että haluan olla esillä ja tuoda omaa itseäni ja sanomaani julki. Olen aina tiennyt, että haluan auttaa muita ihmisiä. Nyt olen tajunnut sitten vielä senkin, että miten monilla eri tavoilla sitä voikaan tehdä! Rakastan kirjoittamista ja tanssia, joten toivonkin, että näiden itseilmaisukeinojen kautta voisinkin jokin päivä auttaa ihmisiä, tehden samalla asioita, joita itsekin siis rakastan. Tästä kun saisi vielä kitkettyä itselleni elinkeinon, olisi se ihan supersiistiä! 
     Ei muuta kuin tekemään asioita, mitkä tekee juuri Sinut onnelliseksi! Mikset aloittaisi jo tänään? Heitä turhat luulot ja ennakkoasenteet jorpakkoon ja ala nauttimaan elämästäsi täysillä! Anna palaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti