sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Kuntomaailma - Jyväskylän paras kuntokeskus

"Ethän sä tarvii kuntosalia, kun sä tarviit Kuntomaailman" näin viisaasti kertoi minulle mieheni, kun mietittiin mitä palveluita Laukaassa löytyy ja mitä ei...
Ennen ajattelin, että kuntosalibisnes on vain isojen firmojen keskinäistä, "eletään herroiks" kiskurihintaisia tuhannen tusinan samaa paskaa joka laitos, jossa vain coolit, lihaksikkaat varakkaat ihmiset käyvät, kunnes mieleni muuttui. Kuvittelin useita vuosia,  että kuntosali on vain hikisten miesten punttisali, kunnes naisten urheilulaji fitness tuli myös tunnetuksi.
Kerron tässä blogipäivityksessä,  miten omaksui kuntosalin/kuntokeskuksen osaksi omaa elämää ja miten mahtava paikka naisten kuntokeskus Kuntomaailma torikeskuksessa oikeasti on!
Löysin pari vuotta sitten Kuntomaailman ihan vahingossa. Tuolloin sai Nestlen fitness myslipatukka-paketeista ilmaisia kokeilukertoja Les Mills-tunneiile. Lähdin kaverini kanssa kokeilemaan bodypump-tuntia. Tuolloin ei vielä sopparia  syntynyt, kunnes menin jonkin ajan kuluttua avoimien ovien päivään, jossa tuli kokeiltua muitakin kyseisen salin ryhmäliikuntavalikoimasta.
Oliko sitten vastaanoton henkilökunnalta hyvää myyntipuhetta, liekö kiinnostanut tuolloin tarjous 5kk puoleen hintaan, vai kenties se, että ystäväni ohjasi tuolloin (ja ohjaa vielä tänäkin päivänä)  ryhmäliikuntatunteja, vai mikä, mutta päätin ottaa tarjouksen vastaan. Vuodeksi sitoutuminen tietysti pelotti, mutta laskelmieni  mukaan selviytyisin kuukausimaksuista silloisella  opiskelijabudjetillani. Tästä alkoi uusi vaihde elämässäni.
Voin rehellisesti  myöntää ettei minusta vieläkään mitään himobodaajaa ole tullut, mutta siinä Kuntomaailma onkin loistava paikka, että se ottaa kaikenlaiset ihmiset avosylin vastaan ja tuntee aina olevansa tervetullut. Ei tarvitse olla mikään Jutta Gustafberg saatika Jari "Bull" Mentula,  että voisit tuntea kuuluvasti joukkoon.
Kuntomaailma on lämminhenkinen, palvelualttis, kodinomainen sekä monipuolinen erilaisia palveluja ja konsepteja tarjoava yritys,  josta en kyllä hevillä luovu! Aivan mahtavaa, miten paljon on erilaisia ryhmäliikuntatunteja valittavana, erilaisia personal  training-paketteja (kuten pienryhmä pt ja minun ehdoton suosikkini Fustra) sekä kaksi kuntokeskusta samalla hinnalla, ( Naisten kuntomaailma Torikeskuksen 3. kerroksessa sekä ahjokeskuksessa sekä miehille  että naisille)
Suosittelen lämpimästi tulemaan kokeilemaan palveluita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti